مجهز به پوششی مقاوم در برابر جذب عرق و اثر انگشت (Oleophobic Coating)
دوربین
رزولوشن
12.3 مگاپیکسل
کیفیت فیلم برداری
2160 × 3840 و سرعت 30 فریم بر ثانیه (2160p@30FPS)
دوربین سلفی
5 مگاپیکسل
فوکوس دوربین
فلاش
قابلیت ها
قابلیت فوکوس با اشاره روی سوژه - قابلیت تشخیص چهره -قابلیت ثبت تصاویر 360 درجهی پانوراما - قابلیت عکاسی HDR - قابلیت فیلمبرداری با هر دو دوربین بهصورت همزمان
باتری
مشخصات
باتری از نوع لیتیوم-پلیمر با ظرفیت 2700 میلیآمپر ساعت
قابلیت تعویض
ارتباطات
شبکه 2G
شبکه 3G
شبکه 4G
مشخصات
------------
LG
Android Marshmallow 6.0
تک سیم کارت
7.9 × 72.6 × 147 میلیمتر
138 گرم
------------
Qualcomm MSM8992 Snapdragon 808
Quad-core Cortex-A53 + Dual-core Cortex-A57
1.4 و 1.8 گیگاهرتز | 64 بیت
Adreno 418
------------
16 گیگابایت
2 گیگابایت
------------
5.2 اینچ
IPS LCD
1920 × 1080 | FullHD
424 پیکسل بر اینچ
16 میلیون رنگ
مجهز به پوششی مقاوم در برابر جذب عرق و اثر انگشت (Oleophobic Coating)
------------
12.3 مگاپیکسل
2160 × 3840 و سرعت 30 فریم بر ثانیه (2160p@30FPS)
5 مگاپیکسل
قابلیت فوکوس با اشاره روی سوژه - قابلیت تشخیص چهره -قابلیت ثبت تصاویر 360 درجهی پانوراما - قابلیت عکاسی HDR - قابلیت فیلمبرداری با هر دو دوربین بهصورت همزمان
------------
باتری از نوع لیتیوم-پلیمر با ظرفیت 2700 میلیآمپر ساعت
------------
اطلاعات بیشتر
تجربه ای جدید
لذت استفاده از دستگاههای اندرویدی، هرروز با آمدن نسخههای جدیدتر اندروید بیشتر میشود. معمولا با معرفی هر نسخه از اندروید از سوی گوگل، گوشی جدیدی هم از طرف این شرکت با همکاری یکی از شرکتهای سازندهی سختافزار مثل سامسونگ، الجی یا موتورولا معرفی میشود. گوگل با معرفی گوشی جدید میتواند علاوهبر فناوریهای جدید، قابلیتهای جدید سیستمعاملش را به رخ رقیبان بکشد. این بار گوگل در اقدامی جالب به یک گوشی اکتفا نکرد و دو گوشی معرفی کرد. گوشی «الجی نکسوس 5 ایکس» (LG Nexus 5x) اولین گوشی نکسوس با برند الجی نیست؛ اما میتوان ادعا کرد که یکی از گوشیهای کامل و برتر نکسوس تا به امروز است. خیال شما باید بابت کیفیت نمایشگر آن راحت باشد. حسگر اثرانگشت برای امنیت بینقص، دوربینهایی که تصاویر خارقالعاده ثبت میکنند، در کنار تجربهی جدیدترین نسخهی اندروید ناب از امکاناتی هستند که نکسوس جدید گوگل برای کاربرانش فراهم میکند.
بررسی صفحه نمایش نکسوس 5X
الجی برای نکسوس 5x به پنل LCD اکتفا کرده است. این نمایشگر از فناوری IPS بهره میبرد و رنگها را برخلاف برادر بزرگترش نزدیک به واقعیت نمایش میدهد. دیگر از تم زرد در رنگهای این پنل خبری نیست و زاویهی دید مناسب و روشنایی مطلوبی در آن وجود دارد. اندازهی 5.2 اینچی نمایشگر برای تمامی نیازهای کاربر مثل وبگردی، بازی و خواندن مطالب کافی به نظر میرسد؛ البته کاربرانی هم هستند که خواهان صفحههای نمایش بزرگتر هستند که برای داشتن شرایط مساوی و تنها نمایشگری بزرگتر میتوانند 6p را انتخاب کنند. موارد زیادی در بخش تنظیمات نمایشگر نکسوس 5x به چشم نمیخورد. اگر از «اندازهی فونت» (Font Size)، کنترل حالت چرخش نمایشگر، شدت روشنایی و مدتزمان خاموش شدن خودکار نمایشگر بگذریم، حالت «دو بار چرخاندن مچ دست» (Double twist) جالب به نظر میرسد. با فعال بودن این حالت با دو بار چرخاندن مچ دست، دوربین گوشی فعال میشود.
از معایب این نمایشگر را که به حسگر روشنایی و شتابسنج مجهز شده، میتوان تغییر نمایش محتویات از حالت عمودی به افقی دانست که سریعتر از زمانی که باید اتفاق بیفتد، اجرا میشود و بعضیاوقات اذیتتان خواهد کرد.
دوربین نکسوس 5X
نکسوس جدید گوگل برای دوربینش از سنسور ساخت سونی با شمارهی مدل IMX377 Exmor R استفاده میکند. این سنسور از نوع CMOS است و دریچهی دیافراگم f/2.0 دارد. شاید نکسوسهای جدید اولین گوشیهایی باشد که سنسوری با این رزولوشن دارند. این دوربین به فوکوس لیزری و همچنین فلشی از نوع LED دوگانه مجهز شده تا بتواند در هر شرایطی، تصاویر مطلوب ثبت کند.
رابط کاربری دوربین مثل باقی نکسوسها هنوز هم فقیر است. در رابط کاربری دوربین نکسوس جدید حتی با وجود سیستمعامل جدیدش، تنظیمات اندکی به چشم میخورند. آیکونهایی برای عکاسی با تایمر، تنظیم حالت فلش و فعالسازی HDR در صفحهی اصلی رابط کاربری در نظر گرفته شدهاند. با کشیدن انگشت به پایین هم میتوانید بین حالتهای عکاسی و فیلمبرداری جابهجا شوید. تنظیمات بیشتر هم در بخش تنظیمات تکمیلی وجود دارند که با آیکونی قابلدسترسی هستند.
کیفیت تصاویر ثبتشده با دوربین نکسوس 5X مناسب هستند، تراز سفیدی و کنتراست در تصاویر رعایت میشوند. هنگام عکاسی در محیطهایی با نور کم یا حتی شب هم میتوان تصاویر با کیفیتی با دوربین اصلی نکسوس 5 ایکس ثبت کرد؛ البته باید گفت کیفیت تصاویر نسبت مستقیم با نور دارند. خوشبختانه در تصاویر این گوشی و در هر شرایط دیگر از بافت نویز خبری نیست.
پردازنده و سخت افزار نکسوس 5X
پردازندهی شش هستهای این گوشی به کمک پردازندهی گرافیکی آدرنو 418 از پس هر بازی یا عملیاتی که در نظر داشته باشید برمیآید؛ حتی ضبط و پخش ویدیوهایی با سرعت 240 فریم بر ثانیه سندی بر این ادعاست. این مجموعهی سختافزاری توانست در آزمون گرافیکی از 60 فریم ورودی، 47 فریم را پردازش و پخش کند و در آزمون AnTuTu نمرهی خوب 51352 را کسب کرد که بسیار بالاتر از نمرهی 4G با سختافزار مشابه است. این نمره نشاندهندهی قدرت و بهبود سیستمعامل اندروید است. این سختافزار را با بازی سنگین Real Racing آزمودیم. میتوان گفت نتیجه عالی بود و هیچ مکث یا کمیوکاستی در اجرای این بازی سنگین مشاهده نشد.
میتوان اطمینان داشت که این مجموعهی سختافزار در کنار سیستمعامل 64 بیتی مارشمالو نسخهی 6.0 کاربرش را ناامید نمیکند. اندروید «مارشمالو» (Marshmallow) نسخهی 6.0، تجربهی جدیدی است که همراه این گوشی عرضه شده است. مارشمالو بهعنوان جدیدترین سیستمعامل گوگل تجربهای متفاوت را برای کاربران این گوشی به ارمغان میآورد. طبق سنت گوگل در گوشیهای نکسوس، سیستمعامل اندروید با هر نسخهای بدون هیچ رابط کاربری یا اصطلاحا بهصورت ناب دیده میشود. با اینکه در این سیستمعامل گزینههای زیادی برای شخصیسازی یا تغییرات وجود ندارند، درعوض مواردی که وجود دارند بهخوبی ایفای نقش میکنند و کار کاربر را راه میاندازند. گفتنی است که بهغیراز اضافه شدن چند انیمیشن در قسمتهای مختلف، از لحاظ بصری در مقایسه با اندروید لالیپاپ نسخهی 5.1 در این نسخه از اندروید تغییر بزرگی به وجود نیامده است.