جهت اطلاع از قیمت و موجودی فقط از ساعت 10 تا 13 و 15 تا 18 با شماره 09184552718 تماس بگیرید جمعه ها تماس نگیرید لطفا به غیر از این ساعات تماس نگیرید و فقط پیام بفرستید با تشکر
این گوشی دارای طراحی و امکانات عدیده ای است که هر کسی را به فکر خرید آن می اندازد. ل بصورت آنلاک شده ۶۰۰ دلار قیمت دارد. از جمله مشخصات سخت افزاری آن صفحه نمایش امولد ۱۰۸۰p آن است، به همراه دوربین ۲۰ مگاپیکسلی و پردازنده اسنپدراگن ۸۰۰٫ این گوشی تنها در اروپا، آسیا و خاورمیانه در دسترس است. اما در آمریکا نیز برخی شرکت های ثالث گوشی را بصورت آنلاک شده از ۵۹۹ تا ۶۹۹ دلار بفروش می رساند. لومیا ۹۳۰ شبکه های GSM نسل دوم (۸۵۰ مگاهرتز، ۹۰۰ مگاهرتز، ۱۸۰۰ مگاهرتز و ۱۹۰۰ مگاهرتز) و WCDMA نسل سوم (۸۵۰، ۹۰۰، ۱۹۰۰ و ۲۱۰۰ مگاهرتز) و همینطور LTE باندهای ۱،۳ ،۷، ۸ و ۲۰ را ساپورت می کند. این سری از باندها نشان می دهد که کاربران حامل هایی چون AT&T و T-Mobile قادر به استفاده از این گوشی نیستند.
طراحی:
نوکیا هیچگاه از بکارگیری رنگ های مختلف برای گوشی های خود ترسی نداشته است. در لومیا ۹۳۰ نیز روال بر همین منوال است. علاوه بر رنگ نارنجی با لبه های خاکستری، این گوشی در رنگ های سبز و سفید و البته مشکی نیز در دسترس است. پنل عقبی گوشی از جنس پلی کربنات است اما فریم کلی گوشی از آلومینوم ساخته شده است که آن را خوش بنیه نشان می دهد. البته طرح مستطیلی شکل آن شاید برای بعضی زیبا باشد اما اینگونه گوشی ها بدلیل نداشتن لبه های گوشه ای انحنا دار به مانند گوشی های بزرگی چون اس۵ و وان ام۸ ،کمتر در دستان کاربر، راحت جای می گیرند علاوه بر آن استفاده از انگشت شست و رسیدن آن به صفحه نمایش و استفاده از یک دست در گوشی های با انحنا، راحت تر است.
صفحه نمایش:
گوشی لومیا ۹۳۰ دارای صفحه نمایش ۵ اینچی هستند. هر دو نیز دارای رزلوشن تصویر ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ می باشد که از یک صفحه نمایش OLED با تکنولوژی ClearBlack ساخته شده که هر چیزی را عالی و سرشار از زیبایی به تصویر می کشد. رنگ ها واقعا عمیق و زنده به نظر می آیند. مثلا در عکسی از فیلم X-Men: Days of Future Past شاهد هستیم که رنگ سبز درختچه بسیار واضح است، و همچنین هیچ اثری از جلوه های مصنوعی در رنگ مشکی صحنه ها نبود البته رنگ چهره ها کمی به قرمزی می زد. همچنین جزئیات بخوبی به تصویر کشیده می شد مثلا جزئیات روی موجود آبی رنگ بخوبی نمایان بود.
صفحه نمایش لومیا ۹۳۰ قادر به نمایش ۱۶۴٫۳ درصد از شاخص sRGB (وسعت رنگ) است که بالاتر از وان ام۸ (۱۱۵ دردصد) و اس۵ (۱۵۸٫۴ درصد) است که نمایانگر غیر واقعی تر بودن رنگ ها در این گوشی نسبت به رقباست.
در بنچ مارک Delta-E رتبه این گوشی ۱۳ است (هر چه به صفر نزدیک تر باشد بهتر است) این در حالی است که برای وان ام۸ این رقم برابر ۴٫۱ و برای اس۵ برابر ۰٫۹ است که نمایانگر وضعیت بسیار بد نوکیا در این شاخص است.
اما با تمام این تفاصل نوکیا سطح بیشتری از کنترل بر روی صفحه نمایش را به کاربر ارائه می دهد. با رفتن به منوی تنظیمات صفحه نمایش شما قادر به دستکاری میزان حرارت و اشباع رنگ ها و همچنین میزان روشنایی ( روشنایی در ۳ سطح کم- متوسط – زیاد در این گوشی دسته بندی شده است) هستید. مورد قابل کنترل دیگری که در این گوشی تعریف شده است میزان نور در زیر تابش نور خورشید است که برای مواقعی که در فضای باز هستید این دسترسی را می هد تا سطح این نور را بالا ببرید
صدا:
صدای لومیا ۹۳۰ اگرچه شاید بلند است اما با این حال خشن و نامئنوس و نچسب است! صدای تولیدی اسپیکرهای لومیا ۹۳۰ چیزی حدود ۸۳ دسی بل است. این رقم برای وان ام۸ نیز برابر ۸۳ و برای اس۵ برابر ۷۳ دسی بل است. این نشان می دهد که اگرچه بلندی آن در حد بوم سوند HTC است اما این کجا و آن کجا!؟
ویندوز فون ۸٫۱:
این اولین گوشی نوکیاست که به طور پیش فرض با ویندوز فون ۸٫۱ از جعبه خارج می شود. این آپدیت نرم افزاری در ویندوز فون قابلیت هایی ایجاد می نماید که آن را بسیار شبیه و نزدیک به اندروید و iOS می کند. هر چند که نوکیا باید تلاش بیشتری در این زمینه داشته باشد تا به گرد پای این دو پلت فرم پیشتاز برسد. به طور خاص می توان به نوار وضعیتی که در بالای صفحه نمایش قرار گرفته اشاره کرد که برای نشان دادن وضعیت سرویس های چون Wi-Fi و باتری و زمان و… بکار می آید.
دوربین:
این گوشی از دوربین ۲۰ مگاپیکسلی PureView با فاصله کانونی f/2.4 بهره می گیرد. در این دوربین براحتی با رفتن به بخش منوی بالایی می توانید از حالت اتوماتیک به حالت دستی تغییر حالت دهید، این ویژگی واقعا ساده در دسترس است و دیگر سازندگان گوشی تلفن همراه باید چنین قابلیتی را برای گوشی های خود تعریف کنند.
گوشی ۹۳۰ تا حدود زیادی نسبت به گوشی های دیگر نوکیا که از عکس های متمایل به رنگ آبی رنج می بردند فاصله گرفته است. عکس هایی از ماهی های مختلف که نشان داده شده است به درستی رنگ بندی و در حالت طبیعی به نمایش در آمده است در مقایسه با عکس هایی که با آیفون گرفته شده است به نظر عکس های آیفون نمایه بهتر و رنگ بندی پر حرارت تری دارد.
در عکس برداری در فضای باز، عکس هایی از گل بنفش به نظر در نوکیا اشباع تر از آی فون به چشم می آمد اما در بخش روشنی و وضوح هر دو در یک سطح نمود داشتند اما در عکس برداری از گل قرمز مشاهده گردید که آی فون تملق بیشتری در نمایش رنگ قرمز دارد.